Brand values

A COLOURFUL STATE OF MIND
"POM Amsterdam wil vrouwen in hun kracht zetten - zich speciaal, mooi en vrouwelijk laten voelen door kleurrijke, authentieke fashion te ontwerpen waar je écht blij van wordt. POM Amsterdam haalt je colourful state of mind in je naar boven."
 
COLOURFUL STORIES
Alle prints zijn geïnspireerd op unieke verhalen en zijn handgeschilderd en in-house ontworpen door POM's founding sisters. Rijke kleuren en contrasterende elementen die een glimlach op je gezicht toveren.
 
COMPLIMENT MAGNET
Alle designs zijn gemaakt om vrouwen zich mooi en speciaal te laten voelen - middels elegante styles, vrouwelijke pasvormen en onverwachte details zoals speelse knopen en kleurrijke biezen. Laat je niet overrompelen door alle complimenten!
 
FOR ANY OCCASION
Alle fashion items zijn ontwikkeld met mooie, kwalitatief hoogwaardige stoffen waardoor ze natuurlijk aanvoelen en comfortabel zitten voor iedere gelegenheid. Style-up voor een elegant feest of style-down voor een casual strandwandeling.

POM Amsterdam gelooft dat vrouwen op hun mooist zijn als ze zich vol kleur en overgave durven laten zien.

Met onze kleurrijke, uitgesproken fashion items moedigen we vrouwen aan zich mooi en krachtig te voelen. POM Amsterdam roept vrouwen op hun unieke vrouwelijkheid te omarmen en uiting te geven aan hun ware, kleurrijke zelf.

Outstanding design

Onze ontwerpen zijn geïnspireerd op kleurrijke verhalen en worden in huis met de hand gemaakt door de oprichtsters van POM Amsterdam, Liesbeth en Violet. Kenmerkende prints, contrasterende kleuren en uitgesproken details waarmee je opvalt.

EFFORTLESSLY STUNNING

Door de sterke vrouwelijke stijl en flatteuze look zijn onze ontwerpen gemaakt om vrouwen er direct mooi uit te laten zien. Als je je goed voelt, straal je dat ook uit.

“The best colour in the whole world is the one that looks good on you.”

FOR EVERY MOOD

Onze fashion items zijn ontworpen met hoogwaardige, fijne stoffen voor een stijlvolle maar comfortabele pasvorm. Kleed jezelf voor een casual aangelegenheid, voor een feestje of ga vanuit je werk door naar het terras.

“True elegance never goes out of style.”

Winkelmand

×

Product title

1 x €29,95

Subtotaal

Ga door naar afrekenen