Betaling

BETALEN MAAR!
Echt leuk wordt het natuurlijk nooit, maar zo maken we betalen wel zo makkelijk mogelijk.

Veiligheid voorop
Bijna al onze betalingen verlopen via ons betaalsysteem Mollie. Bij geen enkele vorm van betaling hebben wij inzicht in jouw persoonlijke gegevens, op wat voor manier dan ook. Ook wanneer het een refund betreft blijven jouw persoonlijke gegevens beschermd.

Zo kan jij snel, makkelijk en vooral veilig betalen:

iDEAL
Binnen Nederland is iDEAL de nummer één in online bankbetalingen. We accepteren iDEAL betalingen van de volgende banken: ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, Regio Bank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers.

Paypal
Eén van onze andere vertrouwde betaalpartners is PayPal. Als je via PayPal betaald word je eerst naar de PayPal login pagina gestuurd. Vervolgens kan je via die pagina betalen. Je krijgt zowel van PayPal als van POM Amsterdam een bevestigingsmail na het afronden van je bestelling.

Creditcard
Met deze kaarten kun je bij ons betalen: Mastercard, Visa en American Express.

Klarna
Tegen een kleine vergoeding kan je bij ons achteraf betalen via Klarna

Overige betaalmethodes:
Sofortbanking, Bancontact, Belfius, KBC/CBC, Apple Pay, ING Homepay, EPS, Giropay

Giftcards
Giftcard gekregen? Lucky you! We doen niet moeilijk, de giftcards zijn geldig voor sale en non-sale items. Wel accepteren we maar één giftcard per bestelling.

Kortingscodes
Een kortingscode is alleen inwisselbaar bij non-sale items. Eentje per bestelling graag.

Belastingen en importkosten
Woon je in een non-EU land, Noorwegen of Zweden? Check dan eerst de locale regels voor belastingen en importkosten. POM is niet verantwoordelijk voor bijkomende kosten van de levering.

Betaling geaccepteerd
Zodra jouw betaling binnen is, doen we er alles aan om jouw bestelling op tijd bezorgd te krijgen. Helaas zijn we ook afhankelijk van de snelheid van de transactie bij de bank.