Retouren

RETOUREN?

Toch niet helemaal tevreden? Retourneren binnen 14 dagen is mogelijk, rekening houdend met de volgende voorwaarden: het product moet ongedragen, onbeschadigd en voorzien van originele hangtags geretourneerd worden. 

Voldoet jouw retour aan bovenstaande eisen? Volg dan de volgende stappen:

  1. Meld je retour aan op onze retourportal. Gebruik het 'referentie' nummer dat op je pakbon staat. Deze begint met 'NL' gevolgd door 4 cijfers. Begint jouw ordernummer met ‘EN’? klik dan hier. Begint jouw ordernummer met ‘DE’, klik dan hier. Orders die niet zijn aangemeld op onze portal kunnen wij helaas niet in behandeling nemen. 
  2. Stop de ongedragen spullen en de pakbon met alle labels eraan in de originele verpakking en plak dicht. 
  3. Kies in de retourportal hoe je het pakket wenst te retourneren. Wij bieden verschillende opties om je pakket te retourneren:
  • Nederland, Duitsland en België: wanneer je het pakket verstuurt vanuit Nederland, Duitsland of België, kan je het pakket gratis retourneren met het retourlabel in de doos. Je kan het pakket afgeven bij een DHL-servicepunt.
  • Overige landen: Terugsturen met een koerier naar keuze. De kosten voor het retouren van het pakket zijn voor eigen rekening. Het pakket kan worden opsturen naar het volgende adres:

POM Amsterdam retouren Tav Mondial Logistics
Vredeweg 46 (deur 24)
1505 HH Zaandam
Nederland

Bewaar de Track & Trace code altijd goed. POM kan helaas geen verantwoordelijkheid nemen voor verloren pakketten.

Je ontvangt een melding zodra je retour is verwerkt. Dit duurt (door grote drukte) vaak 14 werkdagen nadat je je retour hebt opgestuurd naar ons. 

Het POM Amsterdam Team

info@pom-amsterdam.com

Winkelmand

×

Product title

1 x €29,95

Subtotaal

Ga door naar afrekenen