MEET THE FOUNDERS

LIESBETH
& VIOLET

De zussen achter het merk POM Amsterdam, Liesbeth en Violet Lotgering, maken sinds 2011 kwalitatief hoogwaardige sjaals en kleding waarin vrouwen zich mooi en krachtig voelen. Fashion items die unieke vrouwelijkheid benadrukken en waarmee je uiting geeft aan je ware, kleurrijke zelf.

HANDMADE

De collecties bestaan uit elegante en vrouwelijke styles gekenmerkt door contrasterende kleuren, uitgesproken prints en het gebruik van fijne en natuurlijke stoffen. De zussen ontwerpen alle prints en items zelf. Elke print vertelt een uniek verhaal en is handgeschilderd door Violet vanuit het kleurrijke atelier in Amsterdam. Met meer dan 800 verkooppunten wereldwijd is POM Amsterdam uitgegroeid tot een succesvol internationaal modemerk, dat blijft verrassen.

“Ook deze lente-zomer hebben we een sterke collectie gecreëerd met enerzijds onze kenmerkende, gedurfde 'POM'-kleuren en iconic handgemaakte prints, en anderzijds innovatieve trendy pasvormen en nieuwe stofkwaliteiten."

Liesbeth zu Castell Rüdenhausen - Lotgering

VIOLET'S
FAVOURITES

SHOP ALLE KLEDING

IT RUNS IN THE FAMILY

 

Liesbeth en Violet zijn zussen, geboren in een ondernemersfamilie. Hun grootvader was de oprichter van de bekende Royal Talens olieverf. Creativiteit en ondernemerschap stromen door hun aderen. Ze delen de passie om mooie dingen te maken, zichzelf te blijven uitdagen en anderen te verrassen.

POM Amsterdam is een familiebedrijf. Behalve de betrokkenheid van hun eigen familieleden, is het POM-team uitgegroeid van klein groepje gepassioneerde mensen tot één grote 'happy family'. De zussen geven graag iedereen een stem in de collectie.

"Zoveel mensen met zoveel gevoel voor stijl."

Violet Lotgering

TOUS LES MAILLOTS

COMPLETELY COMPLEMENTARY

 

Liesbeth en Violet zijn zó verschillend en ook zó complementair. Violets creativiteit en conceptuele manier van denken, gecombineerd met Liesbeths strategische en commerciële capaciteiten, maakt van hen een sterk team.

Het combineren van hun succesvolle bedrijf en jonge gezinnen thuis, is topsport. Als zussen weten ze precies wanneer ze elkaar ruimte moeten geven of elkaar scherp moeten houden in zowel privé- als werksferen.

LIESBETH'S
FAVOURITES

SHOP ALLE KLEDING