THE MAKING OF SS24

In elke collectie hebben we verschillende kunsttechnieken gebruikt om onze prints te creëren, zoals paper art, gutsen, stempelen en aquarelleren. Je ziet naast items met all-over print ook effen stukken in gedurfde tinten, verrijkt met placement prints en borduurdetails. Alle prints zijn handgeschilderd door founding sister Violet en haar team in het POM-atelier in Amsterdam.

BROEK TWEED SUNSET

159

JACKET AFRIQUE

269

BROEK TWEED....

159

JACKET AFRIQUE....

269

TRAVEL JOURNAL #1 CAPE TOWN

Op onze eerste bestemming strijken we neer op het zonovergoten landschap van Kaapstad. In oneffen vormen met ruwe randen wordt de zonsondergang van Kaapstad weergegeven in een grafische print. Kleed jezelf in linnen, authentiek tweed en washed denim in boxy fits en gedurfde kleuren, verwijzend naar de iconische gekleurde huizen van de stad.

BLOUSE AQUA BLUE

149

T-SHIRT FÊTE DU SHRIMP

59

BLOUSE AQUA....

149

T-SHIRT FÊTE....

59

TRAVEL JOURNAL #2 BALI

Rond het magische eiland Bali komt het oceaanrijk met al zijn tropische bewoners tot leven. Ontdek vrouwelijke en kleurrijke prints, semitransparante Georgette stukken, cool quilting en romantische geborduurde details, die onze kijk op de klassieke Balinese "Batik" motieven vertalen. Vloeiende zeebloemen, levendig koraal, exotische vissen en garnalen illustreren de diversiteit van het oceaanrijk.

BLOUSE BLOOMING PINK

119

BROEK CHERRY BLOSSOM

139

BLOUSE BLOOMING....

119

PANTS CHERRY....

139

TRAVEL JOURNAL #3 TOKYO

Onze derde bestemming is de vooruitstrevende maar authentieke stad Tokio. Een samensmelting van het oude en het nieuwe. Kraanvogels en bloeiende bloesems zijn verwerkt in vrouwelijke aquarel prints in inktblauw, lollipop roze, zachtgeel en felgroen. Het Japanse gevoel voor innovatie wordt vertaald in futuristische gradiënt prints, mesh en organza stoffen, zilveren lurex details en metallic denim.

T-SHIRT LEMON YELLOW

59

JURK LEMON TREE CRINKLE

179

T-SHIRT LEMON....

59

DRESS LEMON....

179

TRAVEL JOURNAL #4 SICILY

Op onze vierde bestemming komen we tot rust onder de zwoele Siciliaanse zon. Deze collectie geeft je een kijkje in de mediterrane levenswijze, met heldere kleuren en luchtige, diep gedetailleerde stoffen. Verticale strepen in citroengeel, fuchsia en felgroen verrijken zwierige jurken, waarbij de zon als borduursel te zien is op vrouwelijke tops met puff sleeves. Statement geprinte pakken met shorts en blouses met handgeschilderde placement prints brengen deze Italian dream tot leven.

BLOUSE LILAC

109

JURK DESSERT HEAT

159

BLOUSE LILAC

109

JURK DESSERT....

159

TRAVEL JOURNAL #5 MARRAKESH

Ga op in het zwoele landschap van Marrakesh op onze eindbestemming. De handgeschilderde prints en het warme kleurenpalet verwijzen naar de bruisende, kleurrijke souks.Met behulp van de gutstechniek zijn je favoriete summer pieces nu verrijkt met de iconische Marokkaanse tegel. Stap binnen een weelderige verborgen riad vol wuivende palmbomen, keramische vazen en zomerse fonteinen.