Duurzaamheid

FINE AND FAIR
Duurzaamheid en eerlijk ondernemerschap staan hoog op onze agenda. We werken met aandacht voor mensen, dieren en natuur en we zijn constant op zoek naar manieren om de wijze waarop we zaken doen te verbeteren.
FAIR MANUFACTURING
Onze fabrieken zijn zorgvuldig geselecteerd. We werken met leveranciers die gecertificeerd zijn en aan onze standaarden voldoen in sociale arbeidsomstandigheden. We hebben sterke en betrouwbare banden met onze fabrieken. We betalen een eerlijke prijs en bezoeken ze frequent om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van de werkomstandigheden op niveau is.
MINDFUL MATERIAL
POM Amsterdam werkt voornamelijk met natuurlijke stoffen. Stoffen die fijn zijn voor het milieu en jouw huid. Zoals de vegan stof cupro, een mooie stof waar we graag mee werken. Cupro is gemaakt van de overgebleven zaadjes van de katoenplant en heeft een kleinere impact op het milieu. Cupro items zijn ongelofelijk zacht; ze ademen als katoen en voelen aan als zijde. Wij committeren ons aan het ontwerpen en produceren van kwalitatief hoogwaardige items die sterk en bestendig zijn en daardoor duurzamer.