Pretty in pink! Ontdek de fashion do’s met dé trendkleur van dit seizoen: ROZE

Pretty in pink! Ontdek de fashion do’s met dé trendkleur van dit seizoen: ROZE

On Wednesdays we wear pink! Bij POM Amsterdam zeggen we: don’t limit yourself, wear pink any day of the week! Deze uitgesproken en vrouwelijke kleur is de musthave voor een opvallende en gedurfde look. De kleur is al gespot op de catwalk bij Chanel, Chloé, Valentino en vele andere designers. Zij laten zien dat roze ervoor zorgt dat je iedere dag kunt shinen. Of het nu gaat om een stoer pak, een opvallende blouse of een mooie sjaal. Up to you! Als jij je er maar mooi in voelt. Pretty in pink!

 

Combine and shine!

Bye bye sombere kleuren, de trend van 2021 is roze. En om te voorkomen dat je erbij loopt als een suikerspin, zijn dit dé tips voor jou om iedere roze outfit er fashionable uit te laten zien. Combineer roze voor de verandering eens met groen. Misschien niet de meest voor de hand liggende combi, maar toch is hij prachtig! Deze kleurencombi staat garant voor playfulness. Voor een frisse uitstraling combineer je roze met wit. Maak je outfit af met bijpassende roze hakken of witte sneakers voor de finishing touch. Deze klassieke combinatie kan iedereen dragen! Combineer de POM Smashing pink pants bijvoorbeeld met onze favoriet van dit seizoen: de Floating clouds blouse. Calling all pinkaholics!

Millennial pink, burned coral, hot pink

Dé rozetint van in 2021 is felroze. Niet zo’n fan van dat felle? No worries! Er zijn ook fifty shades of pink om in te shinen dit seizoen! Wat dacht je van de kleur burned coral? In onze koraal gekleurde bouncing stripes coral pants ga je mee met deze trend. Deze kleur zit tussen het roze en rood in en is daarmee wat subtieler. Houd jij er wel van om op te vallen? Dat doe je dit seizoen met een écht roze item! Voor een stralende look kies je bijvoorbeeeld onze strawberry pink blouse. Deze hot pink colour zagen we ook terug bij Dolce & Gabbana en Balenciaga. Liever een look die hier tussenin zit? Ga dan voor de items in millennial pink. POM Amsterdam heeft de perfecte over the rainbow pullover voor jou, in een zachtroze kleur met groene details. The colour pink makes everything look pretty!

 

Dare to be cute in our pink suit!

Durf jij het aan om jezelf van top tot teen in het roze te hullen? We’ve got your back! Bij POM Amsterdam shop je dat perfecte pak in 1 kleur. En wat is er nu mooier dan twee trends te combineren? Be pretty in pink in onze Smashing pink pants in combinatie met onze Smashing pink blazer. Draag het met gympen voor een casual look of combineer het met high heels voor een business look. The possibilities are endless!