Customer Service Manager

Customer Service Manager

Sinds 2011 ontwerpen de zussen Liesbeth & Violet onder het label POM Amsterdam kleurrijke en krachtige mode die vrouwen zich mooi en sterk laat voelen. Met 800+ verkooppunten wereldwijd, inclusief onze webshop, zijn we hard op weg om een onmiskenbare stempel te drukken op de internationale modescène.

Vanwege onze sterke groei zijn we op zoek naar een Customer Service Manager om ons jonge en gedreven team (~25 personen) te versterken en POM Amsterdam naar de volgende fase te brengen.

 

Functie

Als Customer Service Manager bij POM Amsterdam ben jij de drijvende kracht achter al onze klantcontacten, zowel online (B2C) als bij onze retailpartners (B2B).

Je biedt niet alleen de best-in-class service aan onze klanten, maar hebt ook de vrijheid om met jouw expertise de processen naar een hoger niveau te tillen. Als enthousiaste en oplossingsgerichte professional vertaal je klantvragen moeiteloos naar effectieve oplossingen die aansluiten bij onze merkidentiteit.

Je behandelt vragen en lost problemen van klanten actief op via diverse kanalen zoals e-mail, telefoon, sociale media en WhatsApp. Je bent in staat om klantvragen naar waardevolle inzichten om te zetten om onze organisatie continu te verbeteren. Hiervoor werk je nauw samen met andere teams, waaronder Sales en Marketing. Kortom, je fungeert als de cruciale schakel tussen het hoofdkantoor en onze klanten, met als belangrijkste doel het bieden van uitstekende service aan onze POM-klanten.

 

Werkzaamheden

  • Afhandelen van klantvragen voor de B2C- en B2B-kanalen via telefoon en e-mail en binnenkort ook  sociale media en WhatsApp

  • Ondersteunen en bijdragen aan het optimaliseren van ons Customer Service team, waaronder de implementatie van een helpdesktool en het herzien van bestaande processen

 

Profiel

- 1-3 jaar ervaring in een vergelijkbare rol
- HBO denkniveau
- Sterke communicatieve vaardigheden in Nederlands en Engels (Duits/Frans is een pre).
- Georganiseerd werken in een dynamische omgeving
- Positieve, ondernemende en praktische instelling
- Ervaring met een helpdesk systeem is een pluspunt (Zendesk, Gorgias, etc.)

 

Wat biedt POM Amsterdam

- Marktconform salaris o.b.v een 40-urige werkweek
- 25 vakantiedagen
- Pensioenregeling
- Laptop
- Aantrekkelijke korting op de POM Amsterdam collectie
- Toegang tot OpenUP (gratis coaching sessies)

Wil je deel uitmaken van ons groeiende en dynamische team? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar floris@pom-amsterdam.nl