Section
Drop element here

01.10.2022

Omhul jezelf in een deken van verschillende blauwe kleuren dit seizoen!

In 2022 kun je je niet meer verschuilen achter saaie, effen kleuren. De hot and spicy kleurencombinaties spatten van de catwalks af! Welke kleur springt eruit? Blauw! Dit is ook zo’n kleur die iedere dag van de week kan. Blue is de musthave voor een stoere en romantische look. Dat is het helemaal deze herfst/winter. Deze fashion trend is al op de catwalk gespot bij Jil Sander en Acne. En een groot deel van deze blauwe fashion items zijn ook sustainable geproduceerd. Een goede reden om deze trend van AW22 te proberen!  

Royal, midnight or baby blue

Dé kleur van dit winterseizoen is blauw. Niet zo’n fan van dat felle? No worries! Er bestaan fifty shades of blue om in te shinen dit seizoen! Wat dacht je van een prachtige donkerblauwe jurk? Draag je dress met een mooie belt of gekleurde sjaal om je outfit een beetje op spicen. Maar houd jij ervan om écht op te vallen? Probeer dan POM’s nieuwe stoned blue suit! Dit pak draag je op de werkvloer, tijdens een etentje of night out! Een effen top eronder of een van de unieke POM-blouses in een kleurrijke print is alles wat je nodig hebt. Maak je outfit af met boots voor een casual look of combineer met high heels voor een business look. The possibilities are endless! 

I’ts always a good day for denim!

Ieders all-time favourite blauw? Denim natuurlijk. En nee: dit hoeft niet altijd een basic spijkerbroek te zijn. Wat dacht je van een prachtig en subtiel maar toch opvallende jumpsuit? Deze denim jumpsuit met een belt in dezelfde stof is ideaal! Als je dit item in je kast hebt hangen, hoef je niet meer na te denken over wat je nu weer aan moet, hoe je dit gaat combineren en voor welke gelegenheid het passend is. Stoere boots, een gekleurde sjaal erbij en jij bent klaar voor deze winter. Hello good fashion!

Sustainability is key

Al die fashion trends zijn natuurlijk fantastisch, maar bij POM staat sustainability hoog op de agenda. Wij willen vrouwen in hun kracht zetten met kleurrijke kleding, maar dan wel geproduceerd op een duurzame manier. Daarom zijn al onze blue items zo duurzaam mogelijk gemaakt. Onze favorieten zijn blouse Ultra blouse Ultra Blue en jurk Jacky Blue. Uniek, opvallend en juist daardoor zo bijzonder. Draag samen met POM bij aan een wereld waarin duurzaamheid net zo belangrijk is als hoe je eruit ziet. We can’t wait!