20-04-2023

Discover the 2023 Festival Trends

Haal je gekleurde kimono’s en statement pieces maar weer tevoorschijn, want Festival Season has arrived! De festival look is helemaal hot and happening. Niet alleen wearable als je naar een festival gaat, maar zeker ook in daily life. POM zet de trends voor festival season 2023 voor je op een rijtje. 

Festival Fashion to the max: get your kimono’s out!

Struggle jij ook altijd wat je aandoet naar een festival? Je weet immers nooit zeker of het te warm zal zijn voor een jas of te koud om zonder vestje op pad te gaan. Geen zorgen: POM heeft de tip voor jou! Hét item tijdens het festivalseizoen is toch wel de kimono. De kimono is het perfecte in-between piece voor wanneer het wat fris is of juist als je niet wilt verbranden in je crop top. De kimono kan werkelijk altijd. We love it! Het leuke aan kimono’s is dat ze meteen een perfect statement item zijn. Felle kleuren en te gekke prints. Dat is helemaal POM. We can’t wait to see you wearing your own POM kimono! En het is supermakkelijk om dit fashion item te stylen; of je nu fan bent van een stoere jeans of shorts in felle print.

Life is short, so wear shorts

Als je denkt aan de prachtige lentedagen die eraan komen én de festival look is er één musthave item dit seizoen: de short! POM’s korte broeken vragen erom gedragen te worden! Neem onze roze short en maak je outfit af met een van onze fleurige blouses of tops. Mix and match! Draag mooie zomerse hakken eronder voor een elegante look of sneakers als je voor wat nonchalanter gaat. Houd je meer van de wat koelere kleuren? We hebben ook een mooie groene of blauwe short voor je. Met of zonder print. Voor elk wat wils. Kan je niet wachten om je korte broek weer uit de kast te pakken, maar is het nog net te fris is buiten? No worries! Draag ‘m met een mooie blazer of kleurige kimono. Een paar stoere boots eronder en een fleurige sjaal in je haar en jouw festivallook is compleet!! Op zoek naar een bijzondere sjaal met een handgemaakte print? POM Amsterdam heeft een uitgebreide collectie, ontdek de shawls hier!

Shop je POM top!

The festival trend is all about standing out. Voor jou geen saaie tops en effen kleurtjes. Het gaat hier juist om opvallen en gezien worden. Opvallende prints, shapes en stofjes. Jij bent het stralende middelpunt op alle feestjes en festivals, maar de festival look is ook zeker draagbaar daar buiten. Ergens een hapje eten of lekker shoppen? Dare to wear the POM festival items. Niet alleen opvallende blouses met wijde mouwen zijn festivalproof, een mooie top is wel zo lekker tijdens het dansen. De top is niet enkel een item gedurende hoogzomer: ook tijdens het nog wat frissere festivalseizoen is het een must have item. Je kunt de top immers perfect combineren met een denim jacket, kimono’s of een kleurige sjaal. Draag daarbij je favo high waisted shorts and nothing can stop you!