Section
Drop element here

20.09.2022

Ontdek de tribal patterns trend van winter 2022/2023!

Ook zo klaar met die effen kleurtjes en saaie stofjes? Gelukkig is daar de tribal pattern! Nu deze prints de fashion scene van 2022 domineren, zit je bij POM goed! Een ikat pattern rokje, een blouse met tribal patroon of een jurk? POM heeft alle opties voor jou in de herfst– winter collectie. Het kan nooit te gek of te veel. Verschillende tribal patterns met elkaar matchen in één outfit? Go for it! You know that’s what POM loves best! 

Maxi dress, maxi fun! 

Tribal patterns: opvallend, kleurrijk, maar toch voor iedere gelegenheid. Zoals gezien op de catwalk is het vanaf 2022 niet meer mogelijk om je te verschuilen achter een saaie outfit. Show yourself! En dat kan perfect in een tribal pattern. Een prachtige lichtroze, zalmkleurige maxi-jurk is opvallend zonder schreeuwerig te worden. Stoere gympen eronder en iedereen ziet een vrouw vol zelfvertrouwen. Ontdek alle tribal pattern jurken van POM Amsterdam. Wij kunnen niet genoeg krijgen van de verschillende stofjes, printjes en modellen! If you got it, flaunt it!

Ga voor eclectisch: shop de tribal blouse

Bye bye boring prints: hello tribal! Unieke prints en kleurtjes zijn natuurlijk de elementen waar POM om bekend staat. En laat dat nu perfect passen bij dé wintertrend van dit seizoen: tribal. Verschillende kleurtjes en motiefjes: wij kunnen er geen genoeg van krijgen. Als een patchwork komen de tribal prints samen in bijvoorbeeld de Eclectic Tribal blouse. Ga je voor een casual look? Combineer de blouse dan met een effen, classy trouser. Of kies een felgekleurde rok voor een chique look. Maak je outfit compleet met een mooie tas in dezelfde kleur. En dan de finishing touch: een sjaal in een bijpassende kleur. En raak je tijdens het dragen van de tribal tops nóg verliefder op de print? Dan kunnen wij jou blij maken: deze print vind je ook terug in onze eclectic tribal kimono!

De kimono zagen we al volop voorbijkomen gedurende afgelopen zomer. Maar ook dit najaar kun je niet zonder kimono in je garderobe. Het maakt iedere outfit af en is vooral op de koudere dagen ideaal! Je wilt nog geen dikke trui aan, maar je wil het ook niet koud krijgen, de kimono is dat perfecte in-between piece! Draag een kimono over je basic blouse en geef je outfit de on-trend look! En het leuke is dat POM hier twee verschillende trends combineert: de kimono in tribal patroon. Mix and match, helemaal in POM-stijl. Ontdek dit multifunctionele item in een te gekke print. Perfect voor over je little black dress, op je jeans of een lange rok.