Section

15.11.2021

Cheers to doing the most: Ontdek de Over de Top Trend! 

Het feestseizoen is in aantocht. En dat betekent: dressing up, going all out to the max, glitters en vooral veel kleur. Deze trend mag jij zeker niet missen en is al gespot op de catwalk bij Givenchy en Valentino. Out with the old fashion rules, in with the new! Té over de top? Onmogelijk! Go for it!

 Door deze trend ga je zo vanuit kantoor door naar het restaurant om vervolgens de club in te rollen. Over de top gaan met kleur of met print, of met allebei. Anything goes! Bij POM zijn we gek op het mixen en matchen van items. Bloemen- en dierenprint in één look? Yes please! Over de top gaan bestaat dus niet, maar heb je toch moeite met het stylen van je over the top items? Dan hebben wij een paar tips om te zorgen dat jij je awesome items kunt matchen zonder op een discobal te lijken. Of het nu gaat om een felroze blouse, een drukke broek of een co-ord set.

On point with print on print

Ga over the top met bijzondere prints. Feel feminine and sparkly. Dat doe je zeker in een outfit met statement prints. Mode gaat over wie jij bent en wie je wilt zijn. Dress up, express and show how you feel. Hou je van prints? Dan ben je bij POM aan het juiste adres. Combineer bijvoorbeeld de prachtige Flower Love Ivory trui en rok. Niet dezelfde print, maar oh zo spannend en opvallend! Vind je meerdere prints met elkaar matchen nog te spannend, maar wil je wel mee in de trend? Dan hebben we voor jou de oplossing. POM heeft verschillende items in dezelfde print die je makkelijk met elkaar kunt matchen. Of mix and match je comfortabele home wear met sprankelende party styles. Zo sta je fashionably dressed in je fave POM print op elke gelegenheid. Je bent nooit underdressed en het scheelt je ook nog eens tijd als busy woman, want je kunt van je werk meteen door naar die buurtborrel. We can’t get enough of it: more is more!

Pretty in pink during fall – winter season

Denk je als je aan het najaar denkt al snel aan donkere en saaie kleuren? Don’t! Felle kleuren kunnen juist ook in de winter. Graag zelfs! Let pink take over your wardrobe. Van een pink dress tot een roze blouse of een felroze turtleneck top. POM zorgt ervoor dat jij er altijd op en top én over de top uit ziet: helemaal volgens the latest trends. Wanna stand out? Ga dan voor een mooie top in hot pink. Combineer met een broek met roze details en je look is klaar. Toch een beetje minder outspoken? Combineer onze musthave roze flower love blouse met pink accessoires en onze jeans uit de Essential collection. Bye bye winterblues. Be pretty in lots of pink!