01-04-2023

Lente Trends 2023: de flower print is back!

What’s more to love dan een kledingstuk in bloemenprint. Na de saaie, grauwe dagen van de winter kunnen we wel wat vrolijks gebruiken. Wat is er fijner dan je dag starten met het uit de kast pakken van een prachtig item met bloemenprint? Fleurig, veelzijdig en vrouwelijk. Bloemen fleuren jou én je outfit op! Ontdek nu alle kleurrijke items van POM Amsterdam en ervaar hoe bloemen je elke dag opnieuw laten stralen!  hieronder.

Co-ord sets are a must!

Co-ord sets zijn niet meer weg te denken uit het modebeeld. Dit zijn twee losse kledingstukken in dezelfde print die perfect met elkaar te combineren zijn. Niet meer iedere ochtend nadenken over wat je vandaag weer aan moet? Dan is de co-ord perfect voor jou! Dag urenlange pas-sessies. Met een co-ord set van POM weet je zeker dat je goed voor de dag komt. Een dagje naar kantoor, een lunchafspraak of een casual thuis dagje? Print on prints kunnen altijd! Kom stijlvol voor de dag in een broek met colbert in bijpassende bloemenprint. En de flower prints van POM zijn niet zomaar prints, het zijn echte kunstwerkjes. Show your fashion style!

Colour me a rainbow: kleur, kleur en nog meer kleur!  

Dit seizoen kun je je niet meer verschuilen achter de zwarte, grijze en beige kleuren. Uiteraard prachtige kleuren om mee te combineren, maar iedere outfit heeft een statement piece nodig. Ga dit seizoen dan ook voor een item met bloemenprint in een felle kleur volgens de 2023 trends. Bij POM vind je prachtige blauwe fashion items, roze statement pieces en dromerige gele kleding met een unieke bloemenprint. Classy, comfortabel en volgens de laatste fashion trends voor spring. En wist je dat de prints van POM handgemaakt zijn? Je weet dus zeker dat je een unieke print draagt. Show your true colours!

How to style de Lente Looks! 

De bloemenprint zien we in 2023 in allerlei items terug. Blousjes, tops, jeans en jasjes. Maar hét item dat helemaal hot and happening is, is de maxi jurk. We zagen ‘m veelvuldig bij Apiece Apart op de catwalk. De lange jurk is een perfect item in de lente en en je kunt je maxi dress nog de hele zomer doordragen. Een top item voor de frissere dagen, gecombineerd met een denim jacket en stoere boots, én heerlijk zomers tijdens de warme dagen met sandalen op het strand. POM heeft prachtige jurken in een unieke bloemenprint, helemaal volgens de trends van 2023. Voor een trendy uitstraling draag je onze bloemen jurk met high heels. Meer in de mood voor makkelijk of sportief? Draag deze bloemenprint rok dan met zomere instappers of sneakers. Celebrate your femininity! Dé flower print waar POM helemaal fan van is: de daisy print. Prachtige witte madeliefjes op een donkere achtergrond. Zoals je van ons gewend bent, komt deze fleurige print terug in verschillende items. Voor ieder wat wils! Maak je outfit compleet met een cap of sjaal.