Shop your favourite shawl here

quality care

 

 

Onze producten worden met de grootste zorg samengesteld, waarbij wij gebruik maken van een grote diversiteit aan stoffen en materialen. Wij gebruiken katoen, zijde, viscose, wol - af en toe gemixed met polyester - of acryl. Elke sjaal zal daardoor net een beetje anders aanvoelen en vallen. Op de site proberen wij dat zo goed mogelijk te tonen d.m.v. foto's en teksten. Als je vragen hebt over een sjaal kan je altijd bellen met onze klantenservice! (+ 31 20 341 88 23)

 Kwaliteit

Geweven kwaliteiten
De meeste van onze producten worden geweven. Hierdoor kan je de sjaal altijd aan twee kanten dragen: het ontwerp komt aan beide zijden volledig (maar op een andere manier) tot zijn recht. Hierdoor heb je eigenlijk twee sjaals inéén!

Geprinte kwaliteiten
Onze zijde en cupro collectie wordt gemaakt met behulp van moderne printtechnieken. Hierdoor zijn intense kleuren mogelijk. De print drukt aan de achterzijde door, waardoor een lichtere versie van de print zichtbaar is.

Verzorging

Wassen
In het kaartje dat aan de sjaal hangt, staat beschreven hoe je jouw sjaal het beste kan behandelen. Stop hem nooit in de wasmachine!!

Zijden sjaals: altijd stomen
Overige sjaals: handwas 

Strijken
Vrijwel alle stofkwaliteiten kunnen gestreken worden: let er op dat je de band niet meestrijkt! Mocht je nog ergens een vraag over hebben, schroom dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice

Composities 

CU - Cupro (mooie stof gemaakt van de overgebleven zaadjes van de katoenplant)

VI - Viscose

SE - Zijde

CV - CuproViscose

LI - Linnen

CO - Katoen

PL - Polyester

WO - WolPC = Polyacryl

PA - Polyamide/nylon

AF - Andere vezels

MTF - Metaalvezel