Premium Blue Ocean 175

Premium Blue Ocean 175

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 89,95
Een zachte en elegante sjaal, gemaakt van de rijkste jacquard stof in zeeblauw en ecru afgezet met een stoere zwarte ballchain bies van eco leer. Met als accent een subtiele glitterdraad door de sjaal geweven. Bij POM zijn wij gepassioneerd over kwaliteit, stoffen en kleur. We houden ervan om steeds nieuwe materialen en weefsels te ontwikkelen met de beste kwaliteit. Daarom hebben we een speciale collectie toegevoegd genaamd de POM Premium Collection. Alle POM Premium shawls zijn gemaakt van de rijkste jacquard stoffen geweven in onze Franse weverij. Waarbij gebruik is gemaakt van hoogwaardige garens waardoor deze shawls een bijzondere ‘touch and feel’ hebben. Je kunt de POM Premium herkennen aan het gouden label en de Premium ster.
100 X 135 cm |

materiaal
54% PL 43% CO 3% PLME

Deze shawl is gemaakt van een jacquard stof. Dat betekent dat het patroon in de shawl is geweven. Het dessin kan hierdoor niet vervagen en blijft van uitstekende kwaliteit. De stof is ontworpen door POM en wordt geweven in een Franse weverij die bekend staat voor zijn hoogwaardige en creatieve kijk op stoffen. In Nederland is de stof gemaakt tot deze POM shawl. Bovendien heeft deze stof door het weven altijd twee verschillende zijden: zo heb je eigenlijk twee shawls in één!

Formaat
100 X 135 cm

Bijna alle POM sjaals hebben een asymmetrische driehoeksvorm, waardoor de sjaal gemakkelijk en op vele manier te dragen is! 

 

Alle POM sjaals worden designed in Amsterdam en in Europa gefabriceerd. 

Wasinstructies
Handwas. Niet strijken.

artikelnummer
SP5280

Hét ideale cadeau voor iedere vrouw: persoonlijk, warm en origineel. Geef een POM cadeau en kies voor een cadeauverpakking: een mooie, luxe giftbox.

Met een handgeschreven kaartje maak je het extra persoonlijk. Bovendien gemakkelijk en snel: je kunt het POM cadeau direct bij de ontvanger laten bezorgen!

* Verplichte velden

verzendkosten
Nederland, België & Duitsland gratis   
Rest van EU: €7,95   

Buiten Europa: verschillende tarieven

levertijd
Nederland 1-2 werkdagen
Europa 2-4 werkdagen
Buiten Europa 4+ werkdagen

Voor informatie over uw levering of traceercodes voor buitenlandse leveringen kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

ruilen of retourneren
Ruilen of retourneren binnen 30 dagen is mogelijk.
Hoe werkt retourneren en wat zijn de voorwaarden?