Shop your favourite shawl here

POM on air

POM Amsterdam heeft een aantal leuke samenwerkingen met luchtvaartmaatschappijen. Een sjaal is namelijk een geliefd reisartikel voor een vrouw. POM werkt onder andere samen met KLM en Transavia.

KLM
POM ontwerpt exclusieve zijden sjaals voor de KLM. Deze sjaals zijn telkens tijdelijk verkrijgbaar aan boord van alle KLM-vluchten. POM streeft, samen met de KLM, ernaar om unieke combinaties en ontwerpen te maken geïnspireerd op POM, de KLM, Amsterdam en Nederland. De ontwerpen die tot dusver voorbij zijn gekomen, zijn gebaseerd op Nederlandse schilderijen zoals de Amandelbloesem van Vincent van Gogh en op een typisch Nederlandse bloem, de tulp.

Transavia
POM is sinds kort een samenwerking aangegaan met luchtvaartmaatschappij Transavia. Zoals voor de KLM ontwerpt en ontwikkelt POM Amsterdam exclusieve sjaals voor in-flight verkoop aan boord van elke vlucht. POM en Transavia geven de dessins een Amsterdams, Nederlands thema. Let dus goed op als je volgende keer gaat vliegen, misschien spot je nog een POM sjaal!