Shop your favourite shawl here

veilig betalen

 

 

Ideal
Betalen met iDEAL is een veilige, eenvoudige en snelle manier van online betalen. Wie gebruik maakt van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, Regio Bank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers kan direct betalen met iDEAL. Kies gewoon je bank en volg de stappen.

 

Paypal
PayPal is een online betaalsysteem. Een betaalsysteem waarmee consumenten (kopers) op een veilige manier aankopen kunnen doen op het internet. Als je via PayPal wil betalen, word je doorgestuurd naar de PayPal-login pagina. Op deze site vind je een overzicht van je bestelde producten en het aankoopbedrag.

 

Credit Card
Een andere betaalmogelijkheid is de credit card. Je kunt bij ons met Mastercard en Visa betalen. Als je met credit card wil betalen kies dan je credit card maatschappij en ga verder met de betaling.

 

Overige betaalmethoden
Overige betaalmethoden: Sofortbanking, Giropay en Mr Cash

 

Sale
Afgeprijsde producten kunnen niet altijd in combinatie met korting- en actiecodes gekocht worden. Check altijd de voorwaarden van de desbetreffende actie. Bij vragen of opmerkingen kunt u terecht bij onze klantenservice: 020-3418822