Shop your favourite shawl here

samenwerkingen

Geregeld en met trots presenteert POM Amsterdam bijzondere samenwerkingen met haar partners. Zo heeft POM speciaal sjaals ontworpen voor o.a. het Rijksmuseum, de KLM en Dance4Life.

 

POM Amsterdam voor KLM
POM Amsterdam heeft enkele sjaals exclusief ontworpen voor de KLM. Deze bijzondere sjaals zijn verkrijgbaar aan boord alle KLM-vliegtuigen. De ontwerpen van de sjaals worden geïnspireerd door POM, de KLM, Amsterdam en heel Nederland. Zo is een ontwerp gebaseerd op een schilderij van Vincent van Gogh (Amandelbloessem) en een ander ontwerp gebaseerd op de Nederlandse tulpen.

 

POM Amsterdam voor Rijksmuseum
Voor het Rijksmuseum heeft POM Amsterdam een aantal sjaals op verzoek ontworpen. Deze sjaals zijn zowel in het Rijksmuseum Amsterdam als online op onze webshop verkrijgbaar. Ze zijn allen gebaseerd op werken die in het Rijksmuseum hangen.


POM Amsterdam voor Dance4life
POM heeft speciaal voor Dance4Life deze sjaals ontworpen, waarvan de opbrengst in zijn geheel naar Dance4Life gaat. Dance4Life werkt samen met jongeren aan een wereld zonder aids. Dance4life geeft seksuele voorlichting en gebruikt muziek en dans om jongeren te betrekken en inspireren. Express yourself with POM and support Dance4Life!