Vacature Interim Product Manager

Functie: Interim Product Manager

Periode: mid april t/m okt 2023

Wil jij samen met een jong team in hartje Amsterdam een prachtig Nederlands modemerk verder uitbouwen? Wegens een zwangerschapsverlof zijn wij op zoek naar een Product Manager die het productieteam voor een periode van ongeveer 6 maanden kan ondersteunen. Wegens de sterke groei van POM Amsterdam zou dit mogelijk verlengd kunnen worden tot een vast dienstverband.

 

Samenvatting

Als Product Manager ben je de spil van het inkoopproces en word je blij van een gestructureerd en georganiseerd proces. Naast het inkopen begeleid je de ontwikkeling van nieuwe collecties. Je controleert samples die binnenkomen van leveranciers op uiterlijk en pasvorm en let daarbij op de stoffen, prints en fournituren. Je organiseert fittings en levert pro-actief input aan design voor nieuwe kledingitems. Je jaagt waar nodig leveranciers na, en stemt de exacte leveringsmomenten van geplaatste orders af.

 

Werkzaamheden

  • Plaatsen en opvolgen van orders bij kleding leveranciers;
  • Meten en fitten van proto’s, salesman en pre-production samples;
  • Controleren van inkomende orders en zorgdragen voor een juiste verwerking daarvan in ons systeem en (externe) distributiecentrum;

 

Wat wij bieden

Wij bieden een afwisselende fulltimebaan in een dynamische hands-on organisatie die de wereld wil veroveren. POM Amsterdam is een familiebedrijf waarbij hard werken en veel plezier samen hand in hand gaan. Je komt te werken in een gezellig en gedreven team van ongeveer 25 personen, waarmee wij regelmatige leuke activiteiten organiseren: borrels, diners en samen skiën.

 

Profiel

Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als product manager van kleding bij een modebedrijf, en daarmee ruime ervaring opgedaan met fittings, size specs en het plaatsen en opvolgen van orders bij leveranciers.

Je bent enthousiast, proactief en secuur. Je kan zeer georganiseerd werken in een dynamische werkomgeving. Je hebt een ondernemende, kritische en praktische houding met goede communicatieve vaardigheden. Je bent een echte ‘spin in het web’ die zowel gevraagd als ongevraagd werk uit handen kan nemen.

  • HBO (bij voorkeur AMFI);
  • Vloeiend in Nederlands en Engels;
  • Sterke organisatie skills en oog voor detail;
  • Je denkt in oplossingen;
  • Gevoel voor humor en een goede dosis positieve energie;
  • Minimaal 4 dagen beschikbaar.

 

Ons kantoor zit op de Sumatrakade 739 te Amsterdam. Indien je interesse hebt in deze functie mail dan je CV en motivatie (in Nederlands of Engels) voor 10 maart naar christel.de.jong@pom-amsterdam.nl. Wij kijken ernaar uit om je te ontmoeten! 

 

 

 

Winkelmand

×

Product title

1 x €29,95

Subtotaal

Ga door naar afrekenen